devouwfiets.nl

alles voor de Brompton
Lees meerContact

"UW ONLINE BROMPTON SPECIALIST"

Bestel gemakkelijk en snel IN onze uitgebreide webshop.

de vouwfiets

Alles over vouwfietsen

Los van het feit dat je met een vouwfiets kunt fietsen is het een groot voordeel dat je hem makkelijk kunt stallen, mee nemen in de auto of trein en zelfs in het vliegtuig. Kortom het is een multifunctioneel product. Vouwfietsen zijn er in verschillende maten en merken beschikbaar.

Voor een vouwfiets is het natuurlijk belangrijk dat die goed fietst, dat die compact is wanneer die ingevouwen is. En natuurlijk dat de scharnier punten sterk zijn en sterk blijven. Een vouwfiets wordt namelijk bij dagelijks gebruik velen malen in en uit gevouwen.

Onze 30 jaar ervaring heeft ons geleerd dat er eigenlijk maar 1 merk vouwfiets is die aan al deze voorwaarden voldoet. En dat is het merk Brompton.

Brompton is compact, rijdt perfect door zijn stijve frame. Is duurzaam. Bij dagelijks en zeer intensief gebruik gaat die jaren mee.

Zijn rijgedrag overstijgt vrijwel elke normale grote fiets. In het stads verkeer is die snel en zeer wendbaar. Kortom eenmaal aan een Brompton gewend en je wil niets anders meer, en zul je hem snel als dagelijkse fiets gebruiken.

Brompton Electric
Sinds kort heeft Brompton een elektrische vouwfiets. Deze is net zoals de gewone Brompton compact bij het invouwen. Zonder ondersteuning rijdt die hetzelfde als een niet elektrische Brompton. Alleen nu met het voordeel dat je ook voor ondersteunig kunt kiezen. Gemiddeld kun je tussen de 40 en 70 km met ondersteuning rijden. De Brompton-Electric is een aanwinst binnen de vouwfietsen.
Wij van Het Zandrijwielen “Uw Bromptonspecialist” laten U graag de voordelen en mogelijkheden zien een Brompton

Het Zand Rijwielen

Wie zijn wij

De vouwfiets.nl is een onderdeel van Het Zandrijwielen “debromptonspecialist” in Tilburg.
Omdat wij in vouwfietsen en in het bijzonder in Brompton geloven, willen wij op deze website meer info, uitleg en vernieuwingen over dit product geven.

Wij werken al een kleine dertig jaar met vouwfietsen en natuurlijk met Brompton en zijn mede daar door erg enthousiast geworden over vouwfietsen. Met name is Brompton gegroeit tot een volwaardige fiets.

Ons Bromptonteam
Ons Brompton team bestaat uit 3 personen:
Nelleke: zij is de eigenaresse van ons bedrijf. Zij heeft een zeer ruime ervaring met fietsen en natuurlijk met Brompton vouwfietsen. Voor haar kent brompton geen geheimen.

Ton: hij is mede eigenaar van Het Zandrijwielen. Hij kent een Brompton als geen ander van binnen en van buiten. En werkt een kleine dertig jaar met Brompton.

Ralph: is onze jongste aanwinst van het bedrijf. Ralph leert erg snel en ontwikkeld zich tot een volwaardige Brompton reparateur.

Video

Hoe wordt een Brompton vouwfiets gemaakt?

Werkplaats

Wat betreft Brompton hebben wij  elk onderdeel op voorraad.

Contactformulier

” Uw brompton specialist”

Het Zand Rijwielen
Everjachtstraat 53
5042 WG Tilburg

T: 013 – 5900015
M
: info@devouwfiets.nl